ontwerpers van communicatie

De kunst van het luisteren

B2 architecten
Na ruim 20 jaar kondigde het ervaren en veelzijdig architectenbureau Bulkens Architecten een nieuw tijdperk aan. Een nieuwe partner sloot zich aan. Wij gaven dit vorm met een nieuwe naam en huisstijl: B2. 

De B staat voor Bulkens & Van de Braak. De 2 staat voor kwadraat. Twee partners die samenwerken. Met opdrachtgevers en andere partijen. Tot slot: B2 is verwant aan hun bouwkundig ingenieursbureau ISO3.

Aanpak
Om de identiteit en de positionering goed neer te zetten zijn we begonnen met het fundament. Opgebouwd volgens onze eigen methodiek. We verzamelden waardevolle input van onze opdrachtgever middels werkmappen en een creatieve sessie.

Communicatie kapstok 
Om voor B2 structuur aan te brengen in communicatie, hebben we gekozen voor drie essentiële werkwoorden: 

B2 luistert - dé basis voor advies op maat. Persoonlijk overleg met alle betrokken partijen. Samenwerken, inleven, ontzorgen, verbinden.

B2 ontdekt - analyseert, en creëert. Innovatief en methodisch. Zoekt expertise en zorgt voor synergie tussen verschillende disciplines.

B2 verrast - met het resultaat van een zorgvuldig en transparant proces. Geen compromis maar juist meer dan de som der delen.

Logo + huisstijlontwikkeling
De nieuwe naam en merkessentie hebben we vormgegeven in een logo en een huisstijl. Er zijn uiteenlopende communicatiedragers ontwikkeld waarmee B2 architecten zich met trots presenteert. 

Website
Het omvangrijke portfolio, klantverhalen en bureau informatie van B2 architecten zijn te vinden op de, door Link ontwikkelde, nieuwe website.

Overtuigd? 


Neem contact op!