ontwerpers van communicatie

Van slimme strategie 

tot meetbaar resultaat

 

Bekijk ons werk

 

Samen maken we meer van je merk


Wij zorgen voor stralende klanten. Om dit te bereiken, is het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. We beginnen dan ook met een gezamenlijke sessie. Inclusief koffie, thee én koekjes. Tijdens deze sessie bepalen we samen de doelstellingen en USP’s van jouw merk. Hebben we beiden een goed gevoel aan het einde van de sessie? Mooi! Dan gaan we samenwerken.

 

De klant als onmisbaar onderdeel van het team


Bij ons ben jij als opdrachtgever onderdeel van het projectteam. Andersom denken en ondernemen wij met jou mee. Zo komen we tot de beste oplossingen. En terwijl we ons samen buigen over de uitdaging, ervaar je onze uitstekende service. De bekende negen tot vijf mentaliteit? Die is bij ons onbekend. Jij als klant staat centraal en daar handelen we naar. Ook buiten kantooruren.

Neem contact op Ons team

Aanpak

Onze werkwijze is gebaseerd op 3 pijlers: Strategie, Design & Marketing. Met de strategie leggen we een stabiele basis, met de designs werken we prachtige middelen uit en met de marketing sturen we aan op resultaat. 

Wat je vraagstuk ook is, we zullen altijd eerst een stap terug doen om te kijken wat het doel is van je vraag. Vanuit daar gaan we aan de slag met een helder plan van aanpak. Altijd met het oog op het doel van jou als klant.