ontwerpers van communicatie

Altijd een project op maat

 

Geen klant is hetzelfde


Bij Link begrijpen we dat elke klant anders is. Daarom werken wij van boven naar beneden. Dit betekent dat we ons eerst verdiepen in wie jij bent en wat je wensen zijn. Wat zijn je USP’s? Welke doelgroep wil je bereiken? Wat is het gewenste resultaat? We gaan samen om de tafel om daar antwoord op te krijgen. Daarna bepalen we samen de juiste strategie en mix van communicatiemiddelen.

Afhankelijk van de opdracht bepalen we in welk stadium we moeten instappen.

Boek een gratis advies gesprek

Strategie

Het consumentenlandschap is continu in beweging en de klant is veeleisender dan ooit. Daarom is het belangrijk dat je precies weet wie je klant is en hoe je deze klant het beste kunt bereiken. Wij helpen je met het bepalen van een doelgerichte strategie en leggen hiermee de basis voor jouw communicatieplan.

Design

 
Resultaat heeft te maken met onderscheidend vermogen: waarom jullie en niet een concurrent? Onderscheidende designs, perfect afgestemd op je communicatiestrategie, zijn hierin een bepalende factor. We zorgen ervoor dat jouw visuele communicatie boekdelen spreekt.

Marketing 
 

Met marketing breng je design en strategie samen. Door een goede selectie van kanalen komt jouw boodschap op het beste moment bij de juiste doelgroep terecht. We brengen jouw buyer journey feilloos in kaart en stemmen hier de marketingmix op af. Dit leidt tot een hoog bereik en meetbaar resultaat.

Jouw creatieve partner

Ben je op zoek naar een creatieve partner? Dan heb je die nu gevonden. En wat voor een! Wij zijn voor meerdere klanten hun vaste creatieve bureau. Omdat we niet werken met accountmanagers, heb je altijd direct contact met onze specialisten. Hierdoor ben je verzekerd van snelle doorlooptijden en hoge kwaliteit.

 Lees meer

"Altijd verrassende ideeën en zeer meedenkend. Link gaat altijd voor 100% tevredenheid!"

 
Pascalle Schurgers - Arnold & Siedsma, bekijk hier de case.

Nieuwsgierig?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor maatwerk van uitzonderlijke kwaliteit. Met ons samenwerken betekent dat jij binnen no-time je doelstellingen bereikt. En ja, dáár ga je van stralen. Wil je meer weten?

Bekijk onze cases  Neem contact op