Ontwerpers van Communicatie

van strategie tot uitvoering

 

Wij maken het verschil

Alles wat we creëren is gebaseerd op onze werkwijze. Hiermee werken van boven naar beneden. Dat wil zeggen dat we ons eerst verdiepen in wie jij bent en wie nu daadwerkelijk je klant is. Vanuit daar gaan we aan de slag met de uitvoering en het realiseren van de meest mooie en uiteenlopende producten en zorgen vervolgens dat deze producten onder de aandacht komt van jullie doelgroep. Gericht op resultaat.

Afhankelijk van de opdracht bepalen we in welk stadium we moeten instappen.

Boek een gratis advies gesprek

Strategie

Je klant is veeleisender dan ooit tevoren. Daarom is het belangrijk dat je exact weet wie jullie klant is en hoe jullie markt in elkaar steekt. Wij helpen daarbij en leggen met deze strategie de basis voor een effectieve communicatiestrategie.

Design

 
Resultaat heeft te maken met onderscheidend vermogen: waarom jullie en niet een concurrent? Goed doordachte designs helpen hierbij en zorgen ervoor dat de kern van jullie bedrijf terugkomt in elk communicatiemiddel. Deze middelen sluiten uiteraard perfect aan op jullie strategie.

Marketing 
 

Mooie designs en een uitgedachte strategie hebben weinig betekenis wanneer je er de doelgroep niet mee bereikt. Met onze marketing aanpak zorgen we ervoor dat je bedrijf bij de juiste persoon op het juiste moment en op het juiste kanaal onder de aandacht komt. Hogere conversieratio's omdat je werkt met een buyer journey die voor jou op maat is geslepen. Altijd gefocust op groei en resultaat. 

Partnerbureau

Wanneer je behoefte hebt aan een creatieve partner dan ben je bij ons ook op de juiste plek. Wij fungeren voor meerdere klanten als vast bureau. Daarmee ben je verzekerd van hoge kwaliteit, snelle doorlooptijden. Omdat we niet met accountmanagers werken heb je altijd direct contact met een van onze specialisten. Lees hier meer over Link als partnerbureau.

"Altijd verrassende ideeën en zeer meedenkend. Link gaat altijd voor 100% tevredenheid!"

 
Pascalle Schurgers - Arnold & Siedsma, bekijk hier de case.

Meer weten?

Onze aanpak wordt exact afgestemd op jouw wensen en behoeften. Maatwerk en toch altijd de hoogste kwaliteit bieden. Dat is wat wij doen. Wil je meer weten? 

Bekijk onze cases  Neem contact op