ontwerpers van communicatie

verbindt positionering aan merk

Intellectuele eigendomsrechten
Als octrooi- en merkenbureau is Arnold & Siedsma specialist in juridische bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten. Wij hebben geholpen bij de postionering en het bepalen van de waardepropositie. Hiervoor hebben we een methodiek gebruikt die past bij de organisatie.

Vertaling dienstenpakket
Als verbeelding van het dienstenpakket is een visual ontwikkeld in de vorm van een hersenpan, met de 4 hoofddiensten: Octrooien, Merken, Modellen en IP advocatuur.

Deze strategie geeft Arnold & Siedsma sturing om van corporate- tot productniveau te communiceren met hun klanten en prospects.

Why, how, what
De nieuwe positionering draait om de merkbelofte ‘Value your idea.’ Zo nodigt Arnold & Siedsma klanten uit om hun ideeën te beschermen. En zet zichzelf neer als de partij met de kennis om waarde toe te voegen. Als kapstok voor de corporate communicatie is gekozen voor de klantreis: met ‘listen, explore, share’ loodst Arnold & Siedsma de klant door het proces.

Make a statement!
Een sterk merkconcept voel je door het hele merk heen. We hielpen Arnold & Siedsma vooruit met handvatten voor de stijl, samengevat in een stijlconcept. Middels fotografie staat de klant nu meer centraal en grote beelden spreken in combinatie met krachtige copy. De grafische elementen van de beeldtaal suggereren een creatieve en multi-disciplinaire aanpak.

Overtuigd? 


Neem contact op!