ontwerpers van communicatie

hecht waarde aan diervoeding

De dierenvoeders
Fokker ontwikkelt al 40 jaar superieure voeding voor honden en katten. Met toepassing van uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten en de overtuiging dat voeding altijd zeer smakelijk moet zijn, draagt Fokker bij aan de gezondheid van vele huisdieren. Wij helpen ze met alle vormen van communicatie. Het bedenken van campagnes tot het ontwikkelen en ontwerpen van verpakkingsmateriaal. Wij zijn erg blij dat Fokker al jarenlang aan ons is verbonden.

Ontwerp verpakkingen
Een van onze hoofdtaken is het ontwerpen van de verpakkingen. Met grote zorg en met gevoel voor detail zorgen we ervoor dat de huisstijl op de juiste manier wordt doorvertaald naar het materiaal. Hierbij is het van groot belang dat de ontwerpen een uitstraling hebben die passen bij het soort voer en de doelgroep. Onderaan deze pagina kun je nog meer verschillende verpakkingen vinden die wij voor Fokker hebben ontworpen.

"Link is een professioneel bureau dat voorziet in een complete aanpak van een traject!"


Wim Beelen - Fokker Petfood

Overtuigd? 


Neem contact op!

Strategie
Naast het ontwikkelen van verschillende communicatie uitingen, houden we ons ook bezig met de strategie van Fokker. Omdat we erg betrokken zijn via de communicatie is het van groot belang dat we hiervoor de juiste strategie gebruiken en goed nadenken hoe we de doelgroep gaan benaderen, informeren en activeren. 

Producties
Fokker Petfood staat voor kwaliteit voer. En als je voor kwaliteit staat, moet je dit ook kunnen overbrengen in je communicatie. Bij deze communicatiemiddelen zijn we nauw betrokken. Zo verzorgen we de nieuwsbrief, fotoshoots, verpakkingsmateriaal, advertenties en nog veel meer. Zo verbinden we baas & Fokker.