ontwerpers van communicatie

verbindt beloning aan prestaties

De awardshow
Het werd tijd dat muziekauteurs, tekstdichters en uitgevers achter de meest succesvolle songs eens in het zonnetje werden gezet. Zo ontstonden de Buma Awards. Een avondvullende show waarbij awards worden uitgereikt aan uiteenlopende, grote artiesten. Deze show wordt groots uitgemeten in de pers en er wordt veel waarde aan de awards gehecht.

Beeldconcept
Vanaf de start van de awardshow werken wij in opdracht van onze partner Brand New Live aan de jaarlijkse productie van deze show. Brand New Live is lead event agency voor Buma Cultuur. Het thema van dit jaar: ”The Great Composers” werd door ons vormgegeven in het beeldconcept. Een subtiele verwijzing naar de grote klassieke componisten. De awardshows worden op de voet gevolgd door RTL Boulevard, ShowNieuws, NOS Journaal en De Telegraaf.

"Link is echt een partner van ons. Een veelzijdig en solide bureau waar je op kunt bouwen!"

 

Mathieu Grob - Brand New Live

Overtuigd? 


Neem contact op!

Jubileum
De laatste editie was een jubileum voor de Buma Awards! Voor dit 5-jarig jubileum werd gekozen voor een nieuwe locatie: Theater Amsterdam. Tijdens de gala-avond werden weer diverse artiesten bekroond, waaronder Giorgio Tuinfort, Boef, Ronnie Flex en Martin Garrix. Ook Edwin Evers (Gouden Harp), Huub van der Lubbe (Lennaert Nijgh Prijs) en Fluitsma en Van Tijn (Lifetime Achievement Award) werden geëerd.

Onthulling dinerzaal
Het 180 graden projectiescherm zorgde voor veel visueel spektakel en zorgde ook voor een grote verrassing… met het openschuiven van het scherm werd de dinerzaal onthuld. Tijdens het diner werden de oeuvre awards met volle aandacht uitgereikt. Tijdens de avond vonden er ook optredens plaats van onder andere Boef, Maan en Ronnie Flex.

Tot in de details
Communicatie is een belangrijk element voor een evenement van deze omvang. De identiteit wordt doorgevoerd in alle details. Van de awards tot aankleding van de locatie.