ontwerpers van communicatie

verbindt avontuur

aan pure natuur

De Gemeente Boxtel ligt middenin het prachtige Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het Groene woud strekt zich uit tussen de stedendriehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Hier lopen stad en land naadloos in elkaar over met de Gemeente Boxtel als middelpunt. 

De Gemeente Boxtel vroeg zich af hoe ze meer mensen in aanraking konden brengen met deze prachtige natuur en te verbinden met de horeca en andere ondernemers uit de gemeente. Na enkele brainstorms hebben we het concept "Box & Breakfast" bedacht. Transparante slaapunits op plekken in de natuur van Het Groene Woud. De reacties waren direct laaiend enthousiast.

Unieke locaties

Zo’n BOX biedt je een buitenkans om eens echt middenin Het Groene Woud te ontwaken met alleen maar natuur om je heen. Geen buren, geluid van auto’s of muziek. In deze ambiance kun je genieten van een heerlijk ontbijt met streekproducten. De boxen zijn alleen tijdens een exclusieve periode te boeken. 

Plaatselijke ondernemers
Slapen doe je op een comfortabele BOXspring welke worden gefaciliteerd door een plaatselijke beddenspecialist. Voor de uitvoering van dit project is nauw samengewerkt met de plaatselijke ondernemers. Zo wordt de exploitatie van de units gedaan door bed & breakfast eigenaren uit de omgeving en hebben plaatselijke vakspecialisten de box ontworpen en geplaatst.

Uniek concept

Een jaar lang is Noord-Brabant de European Region of Gastronomy. Met de campagne ‘Brabant Celebrates Food’ nodigt Brabant bewoners en bezoekers uit voor een ontdekkingstocht naar smaakvol erfgoed, onvergetelijke eetavonturen en Brabantse gezelligheid. In Boxtel hebben we dat gedaan door het aanbieden van deze duizend-sterren overnachting. Vanzelfsprekend geniet je in de ochtend van een gezond en heerlijk streekontbijt met lokale producten.

Werkzaamheden Link
Voor dit project hebben we de volgende werkzaamheden verricht: 

  • Concept ontwikkeling
  • Huisstijl ontwerp
  • Mediaplan
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling
  • Print

Overtuigd? 


Neem contact op!